0 0
Ağ gilas mürəbbəsi

Ağ gilas mürəbbəsi

Resept

Paylaş

Ağ gilas mürəbbəsi üçün resept

Ərzaqlar
1 kq gilas
1.2 kq şəkər tozu
0.5 çay qaşığı limon turşusu
0,5 ç.q. vanil

Necə hazırlanır?
1. Ağ gilasların tumlarını və saplaqlarını təmizləyib, yuyun.
2. Üzərinə şəkər tozunu tökün və 3-5 saat saxlayın.
3. Zəif od üzərində hər dəfə 6-8 dəqiqə olmaqla qaynadın, sonra kənara qoyun.
4. Soyuduqdan sonra (təxminən 5-6 saat sonra) yenidən qaynadılır və bu proses 3 dəfə təkrarlanır.
5. Tam hazır olmamışdan 5 dəqiqə əvvəl vanilin və limon turşusu tökməyi unutmayın.

(Visited 408 times, 1 visits today)

Şərhlər

Şərh yazılmayıb
əvvəlki
Çiyələk mürəbbəsi
- 1527184410 6404f92df7c049a907f5a2f1cd4ea6aa 400x400 - Ağ gilas mürəbbəsi
sonrakı
Ərik mürəbbəsi
  • 408 dəfə baxılıb
  • Orta

Sosial şəbəkələrdə paylaş

URL-i kopyalayaraq da sosial şəbəkədə paylaşa bilərsiniz.

Resepti yadda saxla

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

əvvəlki
Çiyələk mürəbbəsi
- 1527184410 6404f92df7c049a907f5a2f1cd4ea6aa 400x400 - Ağ gilas mürəbbəsi
sonrakı
Ərik mürəbbəsi