0 0
Ağızda əriyən “Vupi” pirojnası

Ağızda əriyən “Vupi” pirojnası

Mətbəx:

Resept

Paylaş

Hazırlanması çox asan olan bu amerikan pirojnasının hələ də dadına baxmamısınızsa, reseptin ekran şəklini çəkməyə hazır olun. Çay süfrələrinizi standart şirniyyatlardan xilas edəcək bir reseptdir. Bizim reseptdən faydalanaraq “Vupi” hazırladınızsa, şəklini bizim İnstagramFacebook səhifəmizə göndərməyi unutmayın. Təkliflərinizi isə şərh bölməsinə yaza bilərsiniz.

Tərkibi

Xəmir üçün

1 ədəd yumurta

80 qr kərə yağı

100 qr şəkər kirşanı

3 x/q kakao tozu

100 ml süd

130 qr ələnmiş un

1 ç/q qabartma tozu

1 q vanil

Krem üçün

150 ml qaymaq (35%)

4 x/q şəkər kirşanı

(Visited 352 times, 3 visits today)
Addım 1
Bu addımı hazırladım

Yağı əvvəlcədən soyuducudan çıxardırıq. Unu, kakao tozunu, qabartma tozunu və vanili qarışdırırıq.

Addım 2
Bu addımı hazırladım

Yağı şəkər kirşanı ilə yumşalana və qabarana qədər qarışdırırıq. Yumurtanı üzərinə töküb, qarışdırmağa davam edirik.

Addım 3
Bu addımı hazırladım

Daha sonra əvvəlcədən hazırladığımız un və kakaoya südü əlavə edərək qarışdırırıq. Bütün inqridientlər bir-birinə tam qarışana qədər bu prossesi davam etdiririk.

Addım 4
Bu addımı hazırladım

Hazır olan xəmiri xörək qaşığı vasitəsilə sobanın qabına düzün. (Şəkildəki kimi) Çalışın ki, halqalarınız çox böyük olmasın. Çünki bişdikcə də həcmi artacaq. Sobanı 180 dərəcədə qızdırıb 10-12 dəqiqə bişiririk.

Addım 5
Bu addımı hazırladım

Pirojnalarımız bişənə qədər biz kremi hazırlayaq. Şəkər kirşanı ilə qaymağı bir-birinə tam qarışana qədər çalın. Hazır olan pirojnaların ortasına kremi qoyun.

Addım 6
Bu addımı hazırladım

Bizim fikrimizcə bu şirniyyatın hər hansı bir bəzəyə ehtiyacı yoxdur. Lakin siz zövqünüzə görə bəzək verə bilərsiniz. İdeyalarınızı bizimlə də paylaşmağı unutmayın.

Şərhlər

Şərh yazılmayıb
- huJeO4orrgg 400x400 - Ağızda əriyən “Vupi” pirojnası
əvvəlki
Günəbaxan piroqu
- information items 29561 400x350 - Ağızda əriyən “Vupi” pirojnası
sonrakı
Qat-qat xəmir ilə göbələkli, farş ətli piroq
  • 352 dəfə baxılıb
  • Orta

Sosial şəbəkələrdə paylaş

URL-i kopyalayaraq da sosial şəbəkədə paylaşa bilərsiniz.

Resepti yadda saxla

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

- huJeO4orrgg 400x400 - Ağızda əriyən “Vupi” pirojnası
əvvəlki
Günəbaxan piroqu
- information items 29561 400x350 - Ağızda əriyən “Vupi” pirojnası
sonrakı
Qat-qat xəmir ilə göbələkli, farş ətli piroq