0 0

Hazırlayan:
Ağızda əriyən “Vupi” pirojnası

Ağızda əriyən “Vupi” pirojnası

Cuisine:

Directions

Share

Hazırlanması çox asan olan bu amerikan pirojnasının hələ də dadına baxmamısınızsa, reseptin ekran şəklini çəkməyə hazır olun. Çay süfrələrinizi standart şirniyyatlardan xilas edəcək bir reseptdir. Bizim reseptdən faydalanaraq “Vupi” hazırladınızsa, şəklini bizim İnstagramFacebook səhifəmizə göndərməyi unutmayın. Təkliflərinizi isə şərh bölməsinə yaza bilərsiniz.

Tərkibi

Xəmir üçün

1 ədəd yumurta

80 qr kərə yağı

100 qr şəkər kirşanı

3 x/q kakao tozu

100 ml süd

130 qr ələnmiş un

1 ç/q qabartma tozu

1 q vanil

Krem üçün

150 ml qaymaq (35%)

4 x/q şəkər kirşanı

(Visited 1. 625 times, 1 visits today)
Step 1
Mark as Complete

Yağı əvvəlcədən soyuducudan çıxardırıq. Unu, kakao tozunu, qabartma tozunu və vanili qarışdırırıq.

Step 2
Mark as Complete

Yağı şəkər kirşanı ilə yumşalana və qabarana qədər qarışdırırıq. Yumurtanı üzərinə töküb, qarışdırmağa davam edirik.

Step 3
Mark as Complete

Daha sonra əvvəlcədən hazırladığımız un və kakaoya südü əlavə edərək qarışdırırıq. Bütün inqridientlər bir-birinə tam qarışana qədər bu prossesi davam etdiririk.

Step 4
Mark as Complete

Hazır olan xəmiri xörək qaşığı vasitəsilə sobanın qabına düzün. (Şəkildəki kimi) Çalışın ki, halqalarınız çox böyük olmasın. Çünki bişdikcə də həcmi artacaq. Sobanı 180 dərəcədə qızdırıb 10-12 dəqiqə bişiririk.

Step 5
Mark as Complete

Pirojnalarımız bişənə qədər biz kremi hazırlayaq. Şəkər kirşanı ilə qaymağı bir-birinə tam qarışana qədər çalın. Hazır olan pirojnaların ortasına kremi qoyun.

Step 6
Mark as Complete

Bizim fikrimizcə bu şirniyyatın hər hansı bir bəzəyə ehtiyacı yoxdur. Lakin siz zövqünüzə görə bəzək verə bilərsiniz. İdeyalarınızı bizimlə də paylaşmağı unutmayın.

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Günəbaxan piroqu
next
Qat-qat xəmir ilə göbələkli, farş ətli piroq
  • 1. 625 Views
  • Medium

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

previous
Günəbaxan piroqu
next
Qat-qat xəmir ilə göbələkli, farş ətli piroq

Add Your Comment

×