0 0
Balıq buğlaması

Balıq buğlaması

Mətbəx:

Resept

Paylaş

Balıq buğlaması üçün resept

Ərzaqlar

1 kilo bölgə balığı (beluqa) – tikələrə bölünmüş
2 ədəd pomidor – qabığını soyub, doğrayın
1 ədəd yaşıl bibər – doğrayın
1 ədəd kərəviz sapı – doğrayın
yarım stəkan doğranmış cəfəri
2 ədəd dəfnə yarpağı
1 ədəd kiçik limon – 4 dilimə kəsilmiş
4 xörək qaşığı kərə yağı
duz, istiot

Necə hazırlanır?

1. Qazan və ya dərin tavanın dibinə balıqları düzün.
2. Duz-istiot səpin. Qalan ərzaqları bu qaydada balığın üstündən lay-lay düzün – pomidor, bibər, kərəviz, cəfəri, dəfnə, limon, kərə yağı.
3. Qazanın qapağını örtün və buğlamanı vam odda təxminən 30 dəqiqə ərzində, və yaxud balıq bişənədək bişirin.
4. Çörəklə süfrəyə verin.

Nuş Olsun!

(Visited 860 times, 1 visits today)

Şərhlər

Şərh yazılmayıb
- 0UesPuu87OOt7cyUu3edZuDw8QTxuFNC 400x400 - Balıq buğlaması
əvvəlki
Südlü göbələk supu
- Sazan baliq resized 400x400 - Balıq buğlaması
sonrakı
Balıq ləvəngi
  • 860 dəfə baxılıb
  • Orta

Sosial şəbəkələrdə paylaş

URL-i kopyalayaraq da sosial şəbəkədə paylaşa bilərsiniz.

Resepti yadda saxla

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

- 0UesPuu87OOt7cyUu3edZuDw8QTxuFNC 400x400 - Balıq buğlaması
əvvəlki
Südlü göbələk supu
- Sazan baliq resized 400x400 - Balıq buğlaması
sonrakı
Balıq ləvəngi