0 0
Fransızsayağı ət

Fransızsayağı ət

Fransızsayağı ət üçün resept.

Resept

Paylaş

Fransızsayağı ət üçün resept.

Ərzaqlar
500 qram ət
500 qram kartof
150 qram holland pendiri
3-4 ədəd pomidor
2 ədəd soğan
100-200 mayonez (istəyə görə az və ya çox da ola bilər)
2-3 diş sarımsaq
Duru və ya zeytun yağı (istəyə uyğun)
Duz
İstiot
Göyərti (istəyə uyğun)

(Visited 245 times, 1 visits today)
Addım 1
Bu addımı hazırladım

Əti normal ölçüdə parçalara ayırın və döyün. Əti döydükdən sonra sousu hazırlayın. Sous üçün mayonezi, əzilmiş sarımsaqla və doğranmış göyərti ilə qarışdırın.

Addım 2
Bu addımı hazırladım

Kartofları, pomidorları və soğanları halqa formasında nazik doğrayın.Kartofu yağlayın, duzlayın və istiotlayın.Yeməyinizi bişirəciyiniz qabın içərisini yağla yağlayın. Birinci kartofları düzün. Üzərinə sous əlavə edin. Əgər qabınız böyükdürsə, kartofdan yalnız 1 ci qatda istifadə edəcəksiniz. Qabınız kiçik olarsa, növbəti qatlarda da yenidən istifadə edə bilərsiniz.

Addım 3
Bu addımı hazırladım

Kartofun üzərinə doğradığınız soğanların yarısını tökün.Soğanların üzərindən döyülmüş əti düzün və sous əlavə edin.Sobada 200-210 dərəcədə 30-40 dəqiqə bişirin.Ən sonda üzərinə holland pendirini əlavə edib 10-15 dəqiqə yenə bişirin.

Şərhlər

Şərh yazılmayıb
- julyen 400x400 - Fransızsayağı ət
əvvəlki
Jülyen
- 1527453296 qaymaqli krem 400x400 - Fransızsayağı ət
sonrakı
Qaymaqlı krem resepti
  • 245 dəfə baxılıb
  • Orta
  • 200 C

Sosial şəbəkələrdə paylaş

URL-i kopyalayaraq da sosial şəbəkədə paylaşa bilərsiniz.

Resepti yadda saxla

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

- julyen 400x400 - Fransızsayağı ət
əvvəlki
Jülyen
- 1527453296 qaymaqli krem 400x400 - Fransızsayağı ət
sonrakı
Qaymaqlı krem resepti