0 0

Hazırlayan:
Fransızsayağı ət

Fransızsayağı ət

Fransızsayağı ət üçün resept.

Directions

Share

Fransızsayağı ət üçün resept.

Ərzaqlar
500 qram ət
500 qram kartof
150 qram holland pendiri
3-4 ədəd pomidor
2 ədəd soğan
100-200 mayonez (istəyə görə az və ya çox da ola bilər)
2-3 diş sarımsaq
Duru və ya zeytun yağı (istəyə uyğun)
Duz
İstiot
Göyərti (istəyə uyğun)

(Visited 710 times, 1 visits today)
Step 1
Mark as Complete

Əti normal ölçüdə parçalara ayırın və döyün. Əti döydükdən sonra sousu hazırlayın. Sous üçün mayonezi, əzilmiş sarımsaqla və doğranmış göyərti ilə qarışdırın.

Step 2
Mark as Complete

Kartofları, pomidorları və soğanları halqa formasında nazik doğrayın.Kartofu yağlayın, duzlayın və istiotlayın.Yeməyinizi bişirəciyiniz qabın içərisini yağla yağlayın. Birinci kartofları düzün. Üzərinə sous əlavə edin. Əgər qabınız böyükdürsə, kartofdan yalnız 1 ci qatda istifadə edəcəksiniz. Qabınız kiçik olarsa, növbəti qatlarda da yenidən istifadə edə bilərsiniz.

Step 3
Mark as Complete

Kartofun üzərinə doğradığınız soğanların yarısını tökün.Soğanların üzərindən döyülmüş əti düzün və sous əlavə edin.Sobada 200-210 dərəcədə 30-40 dəqiqə bişirin.Ən sonda üzərinə holland pendirini əlavə edib 10-15 dəqiqə yenə bişirin.

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Jülyen
next
Qaymaqlı krem resepti
  • 710 Views
  • Medium
  • 200 C

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

previous
Jülyen
next
Qaymaqlı krem resepti

Add Your Comment

×