0 0
Gavalı cemi resepti

Gavalı cemi resepti

Mətbəx:

Resept

Paylaş

Turşməzə dadı ilə səhər yeməklərinizin sevimlisinə çevriləcək – Gavalı cemi. Başqa hansı cemlərin reseptini səhifəmizdə görmək istəyirsinizsə, şərh yerinə yaza bilərsiniz. Bizim reseptdən faydalanaraq “Gavalı cemi” hazırladınızsa, şəklini bizim İnstagram və Facebook səhifəmizə göndərməyi unutmayın. Təkliflərinizi isə şərh bölməsinə yaza bilərsiniz.

Ərzaqlar

2 kq gavalı (uzunburun)

1.600 qram şəkər tozu

1/2 stəkan su

(Visited 47 times, 2 visits today)
Addım 1
Bu addımı hazırladım

Gavalıları təmiz yuyuruq. Daha sonra çəyirdəklərini çıxarıb sobanın üstünə qoyub buraya yarım stəkan su tökürük.

Addım 2
Bu addımı hazırladım

Yumşalana qədər zəif temperaturda bişiririk. Bişdikdən sonra kənara qoyuruq ki, soyusun. Tam soyuduqdan sonra aşsüzəndən keçiririk ki, qabıqları çıxsın. Qabıqlarını təmizlədikdən sonra yenidən sobanın üstünə qoyub zəif temperaturda qatılaşana qədər bişiririk. Bişərkən tez-tez qarışdırmağı unutmayın

Nuş olsun! :)

Şərhlər

Şərh yazılmayıb
- esas 400x400 - Gavalı cemi resepti
əvvəlki
Moruq (malina) mürəbbəsi resepti
- Untitled 1 400x400 - Gavalı cemi resepti
sonrakı
Soyuqdəymənin dərmanı – Zəncəfilli çay
  • 47 dəfə baxılıb
  • Orta

Sosial şəbəkələrdə paylaş

URL-i kopyalayaraq da sosial şəbəkədə paylaşa bilərsiniz.

Resepti yadda saxla

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

- esas 400x400 - Gavalı cemi resepti
əvvəlki
Moruq (malina) mürəbbəsi resepti
- Untitled 1 400x400 - Gavalı cemi resepti
sonrakı
Soyuqdəymənin dərmanı – Zəncəfilli çay