0 0
İsveç keksi

İsveç keksi

Resept

Paylaş

Üstü quru, içi yaş dadlı İsveç keksi üçün resept

Ərzaqlar
100 qram kərə yağı
1 stəkan şəkərtozu
2 ədəd yumurta
3/4 stəkan un
1 paket vanil
3 xörək qaşığı kakao

Necə hazırlanır?
1. Kərə yağını əridin və soyuması üçün kənara qoyun.
2. Yumurta və şəkər tozunu 5 dəqiqə mikserlə çalın.
3. Un, vanil və kakaonu başqa qabda qarışdırıb, yumurta və şəkər tozuna əlavə edin. Alınmış qarışımı yaxşı qarışdırın.
4. Soyumağa qoyduğunuz kərə yağını da əlavə edib qarışdırın.
5. 22 sm-lik yumru ya da 20×30 sm-lik dördkünc qabın içini yağlayıb, alınan qarışımı içinə tökün.
6. Əvvəlcədən qızıdırlmış sobada 180 dərəcə temperaturda 20 dəqiqə bişirin.
7. Soyuduqdan sonra süfrəyə təqdim edin.

Qeyd: Hazırlayacağınız qarışım duru olduğu üçün sobanın qabını ya yaxşı yağlayın, ya da yapışmaması üçün yağlı kağız sərin. Bişdikdən sonra qabdan ehtiyatla çıxardın. Keksin üstü quru içi isə yaş olacaq.

Nuş olsun!

(Visited 366 times, 1 visits today)

Şərhlər

Şərh yazılmayıb
- 1533028789 isvec salati yemek reseptleri 400x400 - İsveç keksi
əvvəlki
İsveç salatı
- 1531727717 qulyash resepti 400x400 - İsveç keksi
sonrakı
Qulyaş
  • 366 dəfə baxılıb
  • Orta

Sosial şəbəkələrdə paylaş

URL-i kopyalayaraq da sosial şəbəkədə paylaşa bilərsiniz.

Resepti yadda saxla

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

- 1533028789 isvec salati yemek reseptleri 400x400 - İsveç keksi
əvvəlki
İsveç salatı
- 1531727717 qulyash resepti 400x400 - İsveç keksi
sonrakı
Qulyaş