0 0
Isveç küftəsi

Isveç küftəsi

Ən dadlı İsveç köftəsi zəngin və kremli sousla ləzzətlənir. Sabah günorta yeməyi üçün hazırlamağınız məsləhətdir.

Resept

Paylaş

Ən dadlı İsveç köftəsi zəngin və kremli sousla ləzzətlənir. Sabah günorta yeməyi üçün hazırlamağınız məsləhətdir.

Tərkibi

Küftə üçün

450 qr qiyma (mal əti)
1 ədəd soğan
2 xörək qaşığı duru yağ
1 yumurta
yarım stəkan (100 qr) çörək tozu
duz 1 çay qaşığı
1 çay qaşığı qara istiot

Sousu üçün

60 qr kərə yağı
1/3 un
3 stəkan ət suyu
1 stəkan yarım qaymaq
1 xörək qaşığı xardal
duz
istiot

(Visited 270 times, 1 visits today)
Addım 1
Bu addımı hazırladım

Qiyməni hazır hala gətirib balaca-balaca küftələr düzəldirik.
Qeyd: 20-30 dəqiqə buzluqda qalması məqsədəuyğundur.

Addım 2
Bu addımı hazırladım

Yağda hər tərəfini qızardırıq. Təxminən 5-6 dəqiqə sürməlidir bu proses.

Addım 3
Bu addımı hazırladım

Kərə yağı və unu yaxşıca qovururuq, daha sonra isə üzərinə qaymaq əlavə edib qarışdırırıq.

Addım 4
Bu addımı hazırladım

Xardal və xırda doğranmış soğanı da sousa əlavə edirik. Sousumuz hazırdır. Küftələri isə hazırladığımız sousun içinə qoyuruq. 5-10 dəqiqə birlikdə bişirilir. Yeməyimiz hazırdır.

NUŞ OLSUN!

Şərhlər

Şərh yazılmayıb
- Kale Khachapuri 6 400x400 - Isveç küftəsi
əvvəlki
Pendirli, ispanaqlı xaçapuri
- 1452644901276 400x400 - Isveç küftəsi
sonrakı
Alma sirkəsi
  • 270 dəfə baxılıb
  • 35 dəqiqə
  • Orta

Sosial şəbəkələrdə paylaş

URL-i kopyalayaraq da sosial şəbəkədə paylaşa bilərsiniz.

Resepti yadda saxla

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

- Kale Khachapuri 6 400x400 - Isveç küftəsi
əvvəlki
Pendirli, ispanaqlı xaçapuri
- 1452644901276 400x400 - Isveç küftəsi
sonrakı
Alma sirkəsi