0 0
Jülyen

Jülyen

Jülyen üçün resept

Resept

Paylaş

Jülyen üçün resept

Adını çox yerdə eşitdiyiniz fransız mətbəxinin ən dadlı yeməklərindən olan Jülyenin sizə fərqli reseptini təqdim edirik.

Ərzaqlar
2 ədəd bulka
5 ədəd göbələk
1 ədəd toyuğun döş əti
100 qram holland pendiri
400 ml süd
4 xörək qaşığı un
30 qram kərə yağı
Duz
İstiot

(Visited 1. 047 times, 1 visits today)
Addım 1
Bu addımı hazırladım

Necə hazırlanır?

Toyuğun döş ətini və göbələyi kvadrat formasında formasında doğrayın. Pendiri rəndədən keçirin. (Şəkildəki kimi)

Addım 2
Bu addımı hazırladım

Toyuğun döş ətini yağda biraz qızardın

Addım 3
Bu addımı hazırladım

Göbələkləri ayrı tavada qızardın.

Addım 4
Bu addımı hazırladım

İndi isə sousu hazırlayaq. Südü qızdırın. Xörək qaşığı ilə unu əlavə edə-edə qarışdırın ki, potlar yaranmasın. Ən sonda yağı, duzu və istiotu əlavə edin. Sousu yaxşı qarışdırmağı unutmayın.

Addım 5
Bu addımı hazırladım

Bulkaların üst hissəsini kəsin və içərisini boşaldın. (Şəkildəki kimi)

Addım 6
Bu addımı hazırladım

Bulkaların içini bu ardıcıllıqla doldurun: sous, toyuğun döş əti, sous, göbələk, sous, holland pendiri.

Şərhlər

Şərh yazılmayıb
- Tomato Soup Recipe 2 1200 400x400 - Jülyen
əvvəlki
Pomidor supu resepti
- 1526031443 p o 400x336 - Jülyen
sonrakı
Fransızsayağı ət
  • 1. 047 dəfə baxılıb
  • Orta
  • 190 C

Sosial şəbəkələrdə paylaş

URL-i kopyalayaraq da sosial şəbəkədə paylaşa bilərsiniz.

Resepti yadda saxla

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

- Tomato Soup Recipe 2 1200 400x400 - Jülyen
əvvəlki
Pomidor supu resepti
- 1526031443 p o 400x336 - Jülyen
sonrakı
Fransızsayağı ət