0 0
Keks “kartof”

Keks “kartof”

Resept

Paylaş

Uşaqlığımızdan xatirə qalan bir resept. Kimsə bundan dadlı nəsə olduğu deyə bilməz yəqin.

Tərkibi

700-900 qram peçenye
1 banka qatılaşdırılmış süd (squşonka)
200 qram kərə yağı
5 çay qaşığı kakao

(Visited 174 times, 1 visits today)
Addım 1
Bu addımı hazırladım

Peçenyeləri blenderə yığın və yarı toz halına gələnə qədər qarışdırın.

Addım 2
Bu addımı hazırladım

Yağı rəndənin böyük tərəfindən keçirin.

Addım 3
Bu addımı hazırladım

Yağı, kakaonu və "squşonkanı" blenderdən keçirilmiş peçenyelərin üstünə əlavə edib qarışdırn.

Addım 4
Bu addımı hazırladım

Hazır olmuş qarışığa xırda doğranmış qoz-fındıq əlavə edib qarışdırın. Alınmış qarışıqdan kartof formalı peçenyelər hazırlayın.Mətbəx taxtasının üstünə perqament kağız qoyun (şəkildəki kimi) və sırayla düzün.Bir neçə saat soyuducuda saxlayın.Çayla süfrəyə təqdim edə bilərsiniz.

Şərhlər

Şərh yazılmayıb
[object object] - 1526314055 1373025999 driedapricots 400x400 - Keks “kartof”
əvvəlki
Kəsmikli ərik qurusu
[object object] - Goryachie blyuda na Novyiy god 2017 retseptyi s foto 400x400 - Keks “kartof”
sonrakı
Toyuq və tərəvəzlə doldurulmuş balqabaq
  • 174 dəfə baxılıb
  • Orta

Sosial şəbəkələrdə paylaş

URL-i kopyalayaraq da sosial şəbəkədə paylaşa bilərsiniz.

Resepti yadda saxla

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

[object object] - 1526314055 1373025999 driedapricots 400x400 - Keks “kartof”
əvvəlki
Kəsmikli ərik qurusu
[object object] - Goryachie blyuda na Novyiy god 2017 retseptyi s foto 400x400 - Keks “kartof”
sonrakı
Toyuq və tərəvəzlə doldurulmuş balqabaq