0 0

Hazırlayan:
Limonlu piroq

Limonlu piroq

Directions

Share

Limonlu piroq üçün dadlı piroq resepti.

Ərzaqlar
4 ədəd yumurta
1,5 stəkan şəkər tozu
1 stəkan süd
1/2 duru yağ
3 stəkan un
2 yemək qaşığı limon suyu
1 ədəd rəndələnmiş limon qabığı
1 paket qabartma tozu
1 paket vanilya

Necə hazırlanır?
1. Yumurtları və şəkər tozunu birlikdə çırpın.
2. Sırayla südü, duru yağı, limon suyunu əlavə edib 2 dəqiqə çırpın.
3. Ələnmiş unu, vanilyanı və qabartma tozunu əlavə edib yaxşı qarışdırın.
4. Piroqu bişirəcəyiniz qabın dibini kərə yağı ilə yağlayın. Hazır olan qarışımı qaba tökün.
5. Əvvəlcədən qızdırılmış sobada 170 dərəcədə 40 dəqiqə bişirin.
6. Piroqunuz bişdikdən sonra içini çəkməsini gözləyin.
7. Piroqunuzu doğradıqdan sonra üzərinə şəkər pudrasını əlavə edib, süfrəyə təqdim edə bilərsiniz.

Nuş olsun!

(Visited 9. 737 times, 1 visits today)

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Toyuqlu Bulqur plovu
next
Portağallı piroq
  • 9. 737 Views
  • Medium

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

previous
Toyuqlu Bulqur plovu
next
Portağallı piroq

Add Your Comment

×