0 0
Lülə kabab

Lülə kabab

Mətbəx:

Resept

Paylaş

Lülə kabab – qiymədən hazırlanan kabab növü, qiymədən uzunsov kotlet formasında şişdə qızardılan Şərq yemək növü hesab edilir. Xarici görünüşü odlu silah lüləsinə oxşadığına görə belə ad verilmişdir. Evdə rahat hazırlaya biləcəyiniz lülə kabab reseptini təqdim edirik.

Tərkibi:
1 kq mal əti
2 Yumurta
1/2 böyük soğan
1 çay qaşığı qara bibər
1/2 stəkan çörək qırıntıları
1/4 stəkan quru cəfəri
Duz;

(Visited 32 times, 2 visits today)
Addım 1
Bu addımı hazırladım

Çəkilmiş mal ətini böyük bir qaba qoyun üzərinə doğrayıcıdan keçirilmiş soğan, yumurta, istiot, çörək qırıntıları, cəfəri və duz əlavə edin.

Addım 2
Bu addımı hazırladım

Hər şeyi yaxşıca qarışdırın. Qarışıqdan götürüb lülə formasına salın, uzunluğu təxminən üç barmaq ölçüsündə olması lazımdır.

Addım 3
Bu addımı hazırladım

Hər birini şişə və ya onlardan ikisini bir şişə də keçirə bilərsiniz. Lülələrin qəhvəyi rəng alınana qədər bişirilməsi lazımdır. Şişləri döndərərkən, lüləni qırmamaq üçün diqqətli olun.

NUŞ OLSUN

Şərhlər

Şərh yazılmayıb
- 1450044879 9 400x360 - Lülə kabab
əvvəlki
Tez hazırlanan Napoleon tortu
- 4sabKPAmMMM 400x300 - Lülə kabab
sonrakı
Kəsmikli, kişmişli keks
  • 32 dəfə baxılıb
  • Orta

Sosial şəbəkələrdə paylaş

URL-i kopyalayaraq da sosial şəbəkədə paylaşa bilərsiniz.

Resepti yadda saxla

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

- 1450044879 9 400x360 - Lülə kabab
əvvəlki
Tez hazırlanan Napoleon tortu
- 4sabKPAmMMM 400x300 - Lülə kabab
sonrakı
Kəsmikli, kişmişli keks