0 0
Moruq (malina) mürəbbəsi resepti

Moruq (malina) mürəbbəsi resepti

Mətbəx:

Resept

Paylaş

Çayın yanında təqdim oluna biləcək ən gözəl təamlardan biri mürəbbədir. Milli mətbəximiz bu mövzuda çox zəngindir. Əksər meyvələrin və giləmeyvələrin mürəbbələrini hazırlamaq mümkündür. Bu reseptimizdə qışın ən sevimli mürəbbəsinin reseptini sizə təqdim edəcəyik. Bizim reseptdən faydalanaraq “Moruq mürəbbəsi” hazırladınızsa, şəklini bizim İnstagram və Facebook səhifəmizə göndərməyi unutmayın. Təkliflərinizi isə şərh bölməsinə yaza bilərsiniz.

 

Ərzaqlar

1 kq moruq

1 kq şəkər tozu

 

(Visited 225 times, 2 visits today)
Addım 1
Bu addımı hazırladım

Birinci moruqları təmizləyib, təmiz yuyuruq. Daha sonra moruqları bişirəcəyimiz böyük qaba töküb üzərinə şəkər tozunu əlavə edirik. Moruq tam suyunu buraxana qədər gözləyirik.

Addım 2
Bu addımı hazırladım

Hazır olan moruğu sobanın üstünə qoyub qaynamağa başlayana qədər bişiririk, təxminən 10 dəqiqə. Daha sonra sobanı söndürüb, kənara qoyuruq. Moruq mürəbbəsi soyuyandan sonra bankalara yığırıq.

Nuş olsun! :)

Şərhlər

Şərh yazılmayıb
- Untitled 1 400x400 - Moruq (malina) mürəbbəsi resepti
əvvəlki
Leço resepti
- esas2 400x400 - Moruq (malina) mürəbbəsi resepti
sonrakı
Gavalı cemi resepti
  • 225 dəfə baxılıb
  • 10 dəq
  • Orta

Sosial şəbəkələrdə paylaş

URL-i kopyalayaraq da sosial şəbəkədə paylaşa bilərsiniz.

Resepti yadda saxla

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

- Untitled 1 400x400 - Moruq (malina) mürəbbəsi resepti
əvvəlki
Leço resepti
- esas2 400x400 - Moruq (malina) mürəbbəsi resepti
sonrakı
Gavalı cemi resepti