1 0
Portağallı piroq

Portağallı piroq

Resept

Paylaş

Ərzaqlar
3 ədəd yumurta
1 stəkan şəkər tozu
1 stəkan portağal suyu
1/2 stəkan süd
1/2 duru yağ
2,5 stəkan un
1 paket qabartma tozu
1 ədəd rəndələnmiş portağal qabığı
1 ədəd rəndələnmiş limon qabığı

Necə hazırlanır?
1. Otaq temperaturunda olan yumurtları yumru bir qaba qırın. Üzərinə şəkər tozunu əlavə edib, mikserlə yaxşı qarışdırın.
2. Duru yağı, südü, portağal suyunu, portağal qabığını və limon qabığını əlavə edib qarışdırmağa davam edin.
3. Ələnmiş unu və qabartma tozunu əlavə edib yaxşı qarışdırın.
4. Piroqu bişirəcəyiniz qabın dibini kərə yağı ilə yağlayın. Hazır olan qarışımı qaba tökün.
5. Əvvəlcədən qızdırılmış sobada 170 dərəcədə 40 dəqiqə bişirin.
6. Piroqunuz bişdikdən sonra içini çəkməsini gözləyin.
7. Piroqunuzu doğradıqdan sonra üzərinə şəkər pudrasını əlavə edib, süfrəyə təqdim edə bilərsiniz.

Nuş olsun!

(Visited 1. 966 times, 1 visits today)

Şərhlər

Şərh yazılmayıb
- 1528808958 limonlu piroq resepti shirniyyat resepti 400x400 - Portağallı piroq
əvvəlki
Limonlu piroq
- 1528218583 pirog s kuricei v multivarke 1517650146 1 max 400x400 - Portağallı piroq
sonrakı
Toyuqlu piroq
  • 1. 966 dəfə baxılıb
  • Orta

Sosial şəbəkələrdə paylaş

URL-i kopyalayaraq da sosial şəbəkədə paylaşa bilərsiniz.

Resepti yadda saxla

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

- 1528808958 limonlu piroq resepti shirniyyat resepti 400x400 - Portağallı piroq
əvvəlki
Limonlu piroq
- 1528218583 pirog s kuricei v multivarke 1517650146 1 max 400x400 - Portağallı piroq
sonrakı
Toyuqlu piroq