0 0

Hazırlayan:
Qulyaş

Qulyaş

Directions

Share

Sadə Qulyaş üçün resept

Ərzaqlar
500 qram Mal əti
1 ədəd Soğan
1 ədəd Kök
1 xörək qaşığı Un
1 çay qaşığı Tomat pastası
1 ədəd Dəfnə yarpağı
50 ml duru yağı
Duz, istiot (istəyə görə)

Necə hazırlanır?
1. Mal ətini, soğanı, kökü xırda-xırda doğrayın.
2. Doğranmış ərzaqlarınıza biraz duru yağ əlavə edib tavada pörtlədin.
3. Daha sonra 500 qram ət üçün təxminən 1 stəkan su əlavə edib, qaynamağa qoyun. Ət yumşalana qədər bişiirn.
4. Bişməyə 10 dəqiqə qalmış 1 ədəd dəfnə yarpağını, duz və istiotu əlavə edin.
5. Sous üçün yarım stəkan isti suda 1 çay qaşığı tomat pastasını və 1 xörək qaşığı unu yaxşıca qarışdırın. Çalışın pot olmasın.
6. Alınan qarışımı Qulyaşın üstünə qarışdıra-qarışdıra töküb, 5-10 dəqiqə yenə bişirin.
7. Əgər Qulyaş çox qatı alınsa, biraz su əlavə edə bilərsiniz.

Nuş olsun!

(Visited 2. 562 times, 2 visits today)

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
İsveç keksi
next
Kəsmikli Pankeyk
  • 2. 562 Views
  • Medium

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

previous
İsveç keksi
next
Kəsmikli Pankeyk

Add Your Comment

×