0 0
Qulyaş

Qulyaş

Resept

Paylaş

Sadə Qulyaş üçün resept

Ərzaqlar
500 qram Mal əti
1 ədəd Soğan
1 ədəd Kök
1 xörək qaşığı Un
1 çay qaşığı Tomat pastası
1 ədəd Dəfnə yarpağı
50 ml duru yağı
Duz, istiot (istəyə görə)

Necə hazırlanır?
1. Mal ətini, soğanı, kökü xırda-xırda doğrayın.
2. Doğranmış ərzaqlarınıza biraz duru yağ əlavə edib tavada pörtlədin.
3. Daha sonra 500 qram ət üçün təxminən 1 stəkan su əlavə edib, qaynamağa qoyun. Ət yumşalana qədər bişiirn.
4. Bişməyə 10 dəqiqə qalmış 1 ədəd dəfnə yarpağını, duz və istiotu əlavə edin.
5. Sous üçün yarım stəkan isti suda 1 çay qaşığı tomat pastasını və 1 xörək qaşığı unu yaxşıca qarışdırın. Çalışın pot olmasın.
6. Alınan qarışımı Qulyaşın üstünə qarışdıra-qarışdıra töküb, 5-10 dəqiqə yenə bişirin.
7. Əgər Qulyaş çox qatı alınsa, biraz su əlavə edə bilərsiniz.

Nuş olsun!

(Visited 316 times, 2 visits today)

Şərhlər

Şərh yazılmayıb
- 1531729318 isvec keks resepti 400x400 - Qulyaş
əvvəlki
İsveç keksi
- 1531559328 kesmikli pankeyk 400x400 - Qulyaş
sonrakı
Kəsmikli Pankeyk
  • 316 dəfə baxılıb
  • Orta

Sosial şəbəkələrdə paylaş

URL-i kopyalayaraq da sosial şəbəkədə paylaşa bilərsiniz.

Resepti yadda saxla

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

- 1531729318 isvec keks resepti 400x400 - Qulyaş
əvvəlki
İsveç keksi
- 1531559328 kesmikli pankeyk 400x400 - Qulyaş
sonrakı
Kəsmikli Pankeyk