0 0
Toyuq şorbası

Toyuq şorbası

Mətbəx:

Resept

Paylaş

Toyuq şorbası tək milli mətbəximizin deyil, eləcə də türk, rus mətbəxlərinin də ən çox bəyənilən yeməklərindən biridir. İstəyə uyğun olaraq bu şorbanı həm düyü ilə, həm də düyüsüz bişirə bilərsiniz. Bizim sizə təqdim edəcəyimiz resept tərkibində düyü olandır.

 

Tərkibi

1 ədəd toyuq

100 qram düyü

4-5 ədəd alça və ya gavalı

2 ovuc noxud

2 ədəd baş soğan

1 dəstə şüyüd

Yağ

Zəfəran və ya sarıkök

Duz

İstiot

 

(Visited 381 times, 1 visits today)
Addım 1
Bu addımı hazırladım

Toyuq bişən bulyonu süzün və düyü əlavə edib bişirin

Addım 2
Bu addımı hazırladım

Ona soğança qatılır, hazır olmasına 15 dəqiqə qalmış üstünə ayrıca bişirilmiş noxud, alça və ya gavalı qurusu töküb qaynadın.

Addım 3
Bu addımı hazırladım

Sonra bişmiş toyuq ətini və şüyüdü doğrayıb ona əlavə edin. 1-2 dəqiqə yenə bişirin.

Nuş olsun

Şərhlər

Şərh yazılmayıb
- tort snikers 1455736451 fe 31 max 400x400 - Toyuq şorbası
əvvəlki
Snikers tortu
- 138774937 JP4bVoGpWOmXsGsf NGxr3GSrHIJesllG57X2rL6syI 400x400 - Toyuq şorbası
sonrakı
Sürfüllü
  • 381 dəfə baxılıb
  • 45 dəq.
  • Serves 6
  • Asan

Sosial şəbəkələrdə paylaş

URL-i kopyalayaraq da sosial şəbəkədə paylaşa bilərsiniz.

Resepti yadda saxla

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

- tort snikers 1455736451 fe 31 max 400x400 - Toyuq şorbası
əvvəlki
Snikers tortu
- 138774937 JP4bVoGpWOmXsGsf NGxr3GSrHIJesllG57X2rL6syI 400x400 - Toyuq şorbası
sonrakı
Sürfüllü