0 0

Çiyələk mürəbbəsi

Resept

Paylaş

Çiyələk mürəbbəsi üçün resept

Ərzaqlar
1 kq çiyələk
1 kq şəkər tozu
1 stəkan su

Necə hazırlanır?
1. Çiyələkləri təmizləyin və yaxşıca yuyun.
2. Qazana töküb, üzərinə şəkər tozunu əlavə edin və 5-6 saat kənarda saxlayın. Qazanı silkələmək lazımdır ki, şəkər giləmeyvənin hər tərəfinə paylansın.
3. Vaxt tamam olan kimi üzərinə su əlavə edib, odun üzərinə qoyun.
4. Qaynayan kimi oddan götürüb kənara qoyun ki, soyusun. Sonra yenidən bu prosesi davam etdirin. Təxminən 4-5 dəfə etdikdən sonra mürəbbənin tam hazır olduğunu hiss edəcəksiniz. Şirəsi bərkiməlidir.

(Visited 188 times, 1 visits today)

Şərhlər

Şərh yazılmayıb
- 1527265816 islim kebabi 632x420 400x400 - Çiyələk mürəbbəsi
əvvəlki
İslİm kababı
- 1527185005 98712214 vareneizchereshni2 400x333 - Çiyələk mürəbbəsi
sonrakı
Ağ gilas mürəbbəsi
  • 188 dəfə baxılıb
  • Orta

Sosial şəbəkələrdə paylaş

URL-i kopyalayaraq da sosial şəbəkədə paylaşa bilərsiniz.

Resepti yadda saxla

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

- 1527265816 islim kebabi 632x420 400x400 - Çiyələk mürəbbəsi
əvvəlki
İslİm kababı
- 1527185005 98712214 vareneizchereshni2 400x333 - Çiyələk mürəbbəsi
sonrakı
Ağ gilas mürəbbəsi