0 0
Kartoflu varenik

Kartoflu varenik

Resept

Paylaş

Dadlı kartoflu varenik üçün resept

Ərzaqlar
690 qram un
250 ml su
60 qram yumurta
100 qram qaynadılmış kartof
350 qram şampinyon göbələyi
250 qram soğan
105 qram süd
50 qram kərə yağı
Duz
İstiot

(Visited 464 times, 1 visits today)
Addım 1
Bu addımı hazırladım

Necə hazırlanır?
İçin hazırlanması.
1. Kartofu bişirin, püre halına gətirin.
2. Göbələyi qovurun.
3. Ərimiş yağı, südü, xırda doğranmış soğanı, göbələyi püreye əlavə edib qarışdırın.

Addım 2
Bu addımı hazırladım

Xəmirin hazırlanması. Unu, yumurtanı və suyu bir qaba töküb yaxşı yoğurun. Yoğurduqdan sonra üstünü örtün, 2-3 saat saxlayın. Hazır olan xəmirdən yumru kündələr hazırlayıb, yayın.

Addım 3
Bu addımı hazırladım

Yumru bir qabın köməyi ilə yayılmış xəmirdən yumru parcalar ayırın (şəkildəki kimi)

Addım 4
Bu addımı hazırladım

Yumru xəmirin ortasına içliyi qoyub, bükün.Hazır olan varenikləri 10 dəqiqə qaynadın.Süfrəyə təqdim edərkən üstünə biraz kərə yağı və xama əlavə edin.

Şərhlər

Şərh yazılmayıb
- 1527184410 6404f92df7c049a907f5a2f1cd4ea6aa 400x400 - Kartoflu varenik
əvvəlki
Ərik mürəbbəsi
- 1526912061 qarpiz 400x400 - Kartoflu varenik
sonrakı
Qarpız mürəbbəsi
  • 464 dəfə baxılıb
  • Orta

Sosial şəbəkələrdə paylaş

URL-i kopyalayaraq da sosial şəbəkədə paylaşa bilərsiniz.

Resepti yadda saxla

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

- 1527184410 6404f92df7c049a907f5a2f1cd4ea6aa 400x400 - Kartoflu varenik
əvvəlki
Ərik mürəbbəsi
- 1526912061 qarpiz 400x400 - Kartoflu varenik
sonrakı
Qarpız mürəbbəsi