0 0
Lobyalı sup

Lobyalı sup

Mətbəx:

Resept

Paylaş

Dadlı və nisbətən fərqli sup dadmaq istəyənlər üçün bu resepti hazırladıq. Həqiqətən bəyənəcəyinizə əminlik veririk. Saglam inqrediyentlərlə hazırlandığı üçün əlavə üstünlüyü var.

Tərkibi:

250 qr toyuq döş əti
Zeytun yağı; qızartmaq üçün
1/2 böyük soğan
400 qr ağ və qara lobya
1 çay qaşığı duz
1 çay qaşığı cirə
1 çay qaşığı qırmızı istiot
1 çay qaşığı sarımsaq tozu
3 stəkan isti su
2 yemək qaşığı kərə yağı
2 yemək qaşıq un
1 stəkan süd

(Visited 65 times, 1 visits today)
Addım 1
Bu addımı hazırladım

Toyuqları kub şəklində doğrayın və toyuq qızıl qəhvəyi rəng alana qədər qazanda bişirin. Toyuq üçün, doğranılmış soğanları da əlavə edin və yumşaldılana qədər bişirin.

Addım 2
Bu addımı hazırladım

Lobya, bütün ədviyyatları və isti suyu əlavə edin. Şorba təxminən 30 dəqiqə qaynadılmalıdır.

Addım 3
Bu addımı hazırladım

Tavada un və kərə yağını qovurun. Qarışım hamarlaşana qədər qarışdırın. Qarışımı şorbaya əlavə edin. Daha sonra süd əlavə edin və birlikdə şorbanı 10 dəqiqəyə qədər bişirin.
Üzərinə rəndələnmiş holland pendiri də əlavə edə bilərsiniz.

NUŞ OLSUN!

Şərhlər

Şərh yazılmayıb
- 1375337951 2 400x360 - Lobyalı sup
əvvəlki
Ev sayağı kartof
- 1450044879 9 400x360 - Lobyalı sup
sonrakı
Tez hazırlanan Napoleon tortu
  • 65 dəfə baxılıb
  • 45 dəqiqə
  • Orta

Sosial şəbəkələrdə paylaş

URL-i kopyalayaraq da sosial şəbəkədə paylaşa bilərsiniz.

Resepti yadda saxla

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

- 1375337951 2 400x360 - Lobyalı sup
əvvəlki
Ev sayağı kartof
- 1450044879 9 400x360 - Lobyalı sup
sonrakı
Tez hazırlanan Napoleon tortu